Miresevini tek Jordil !

Jordil e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 1994 me impotin e fruta-perimeve nga Greqia, dhe tregtimin e tyre ne tregun Shqiptar. Ne vitin 1998 aktiviteti u diversifikua edhe ne tregtimin e teknologjise bujqesore. Teknologia dhe materialet e e tregtuara nga kjo shoqeri jane te gjitha te prodhuara ne vendet e BE kryesisht ne Greqi, me certifikata cilesie dhe standarti ISO. Jordil sh.a eshte furnitori kryesor i kompanive te ndertimit dhe enteve publike ne rajonin e Fierit, Beratit, Lushnjes, Vlores, Sarandes etj, me materiale per ujesjellesa ( tubo, recorderi, pompa etj). Jordil sh.a ka nje experience bashkepunimi te suksesshme me shume kompani jashte vendit si: Palaplast, Agrola, Drakos, Polemis, Agris etj.

Nje nder deget kryesore te kompanise Jordil eshte Agrikultura. I gjithe biznesi bazen e ka ne kete dege. Pasi eshte ajo ne te cilen u zhvillua dhe u perhap ne gjithe Shqiperine duke tregtuar mallra te ndryshem qe i nevojiten agrikultures.

Te reja

Plastmas
12/21/2010 12:00:00 AM
Mbulese per sera


MotoPompa
12/21/2010 12:00:00 AM
Pompa me fuqi te ndryshme


Aksesor Plastik
12/21/2010 12:00:00 AM
Fashet me diameter te ndyshem


Plastmas
12/21/2010 12:00:00 AM
Mbulese per sera


MotoPompa
12/21/2010 12:00:00 AM
Pompa me fuqi te ndryshme


Aksesor Plastik
12/21/2010 12:00:00 AM
Fashet me diameter te ndyshem


Kalipso
12/19/2010 12:00:00 AM
Pleh kimik 20 mg


Kalipso
12/19/2010 12:00:00 AM
Pleh kimik 20 mg